2013-09-08 10:35:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Szép napnak ígérkezik ez a mai

Napi horoszkóp szeptember 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Egy új fejezet veszi kezdetét az életében: ráébred végre, mi is lehet az ön igazi életcélja. Tele van lelkesedéssel, úgy érzi, vége az életét övező bizonytalanságoknak. A belső tűz átsegíti a nehézségeken, a bizonyossága kapaszkodó.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma valahogy más színben látja a párját, mint az utóbbi időben szokta. Lehull a fátyol, az előítéleteinek fátyla. Hogy ez mit jelent, az azon is múlik, milyen a kedvese valójában. Tűnhet jobbnak, vagy épp ellenkezőleg.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Szabadulni szeretne, de a nyárnak már vége van. Egy kisebb utazást azért még tervezhet a hétvégére, hogy az őszi félelmeit legyen ideje és módja elhessegetni. A városnézést most önnek találták ki, tervezze meg még ma, hova megy!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Munkája, kötelességei vidékre szólítják. Lehet, hogy az éjszakát is ott kell töltenie, ezért készüljön fel alaposabban az útra. Az estét különös, különleges társaságban töltheti, de csak akkor élvezi, ha képes lazítani.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Kisebb vitákra számíthat a kedvesével, mert a reggelt rohanva és kissé frusztráltan kezdik. A partnere neheztel a külön útjai miatt is. Próbálja meg őt jobban bevonni a hobbijaiba. Ha nem megy, akkor viszont csak magára vethet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az anyagi helyzete ma különlegesen fontos lehet. Számvetést készít, kalkulál, valamilyen lehetőséget kell mérlegelnie. Alaposan fontolja meg, mire adja ki a pénzét! A vágyai elragadhatják, de a realitás köti. Nehogy bukjon!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egy különleges programot tervez mára a családjával, de nem biztos, hogy jól teszi, ha útnak ered. A távol most vonzó, de veszélyekkel teli. A közeli megbízhatóbb. Egy a szomszédoknál tett látogatásból biztosan nem lehet baj.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Szép napnak ígérkezik ez a mai. Persze csak akkor látja meg a jót, ha erre felkészíti a lelkét. A szépség, a szerelem körülveszi, de ezt jobban meglátja, ha nyugodtan kezdi a napot. Kerülje a zsúfolt villamost, inkább sétáljon!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Vigyázzon ma a szavaival: felindultságában elküldhet valakit magától, pedig nincs oka igazán haragudni az illetőre. Minél előbb kérjen tőle bocsánatot, annál kevesebb ideje lesz az illetőnek ön ellen ágálni. Aki szelet vet, bizony vihart arat.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma olyasmivel kell foglalkoznia, amiről azt gondolta, már rég túljutott rajta. Valami mégis van a mélyben, ami nem hagyja nyugodni. Az elmúlt idő tanulságait, az elszalasztott lehetőségeit úgy látszik még nem fogalmazta meg magában.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Fantasztikus lelkesedéssel veti bele magát a munkájába. Jól is teszi, mert amit csinál, az egyre keresettebb lesz, egyre többen vágynak az ön társaságára, alkotására, tevékenységére, bármi is legyen az. Van olyan is, aki tanulni szeretne öntől.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Akármit tervezett is mára, számíthat rá, hogy valami hiba csúszik a számításba, és minden valahogy másképp alakul. De nem biztos, rosszabbul. Ne essen zavarba, próbáljon meg az árral úszni. A lényeg, hogy a fősodorban maradjon.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: